Da li ste spremni za Bosnia Agile Day 2016?

Prijavite se za najkvalitetniji i najatraktivniji skup agilista u regionu! Na jednom mjestu vidjećete predavače svjetskog renomea, saznati najnovija dešavanja u agilnom svijetu, čuti najnovije ideje, razmijeniti vrijedna iskustva i steći konekcije za čitav život!

Nakon Jurgena Appela, Scotta Amblera, Jorgena Hesselberga ovogodišnji BA Day 2016 će imati čast da ugosti Dave Snowdena – gurua u području rješavanja kompleksnih problema. Dave je osnivač i Chief Scientific Officer za Cognitive Edge i dio istraživačke mreže koja se fokusira na teoriji složenosti u odlučivanju.

Bosnia Agile je od samog početka dovodila, a nastaviće i u buduće da dovodi predavače iz najjačih svjetskih kompanija. Tako da pored Dave, ovo godine čast nam je da ugostimo predavače iz poznatih svjetskih firmi kao sto su RedHat, PayPal, BBC, itd. Detalje o našim predavačima možete naći ovdje.

Rezervišite 15. oktobar u vašim kalendarima, jer vas očekuje nezaboravno iskustvo. Posjetite našu web stranicu BA Day 2016 za sve informacije o događaju i beneficijama rane registracije.

Ukoliko ste zainteresovani za sponzorisanje ovog događaja, možete nas kontaktirati putem info@agile.ba.

BA Day 2016 Gold sponzori su ComTrade i SoftHouse, Silver sponzori Mistral Technologies i Symphony, Bronze sponzori Agile Alliance, Infobip i Scrum Alliance, te medijski partneri Akta i Poduzenik.ba

Vidimo se 15. oktobra!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Trenutno nema komentara.

Komentirajte sadržaj?