Manje od mjesec dana je ostalo do BA Day 2019 konferencije!

Da li ste u potrazi za novim znanjima? Zanima vas AGILE? Želite posjetiti konferenciju na kojoj se govori o aktuelnostima iz IT svijeta i agilnih metodologija?

Agile danas predstavlja globalni pokret koji prevazilazi IT industriju i može se primjeniti na bilo koju drugu granu industrije. Nastao je kao posljednja šansa za organizacije da izađu na kraj sa sve zahtjevnijim klijentima.

Agile omogućava kompanijama da savladaju kontinuirane promjene i da procvjetaju u svijetu koji je sve složeniji i neizvjesniji.
Bosnia Agile udruženje i ove godine organizuje BA Day 2019 konferenciju, koja ove godine slavi svoj 6. rođendan. Konferencija će se održati za nešto manje od mjesec dana, 19.10.2019 u hotelu Europa.

Učestvovanjem na radionicama i slušanjem predavanja imat ćete priliku čuti aktuelne teme iz svijeta agile-a i na koji način može pospješiti vaše poslovanje.

Bosnia Agile tim dovodi 21. predavača ove godine, a keynote predavanja održat će: Erich R. Bühler, autor knjige “Leading Exponential Change”, agile trener Jutta Eckstein i Maida Zahirovic Salom – Agile change agent Raiffeisen BANK dd BIH.

Zanimljiva predavanja i radionice su pripremili i Matthew Philip, Angel Diaz, Tiago Palhoto, Arjan de Jong i mnogi drugi.

Sponzori i partneri konferencije:
Platinum sponzor: Authority Partners
Gold sponzori: Boris Gloger, Ministry of Porogramming, Softhouse i Zira;
Silver sponzori: Infobip i Symphony
Bronze sponzori: App Impact i Claire Automotive Support
Community Partneri: Agile ME, Agile Austria, Agile Serbia Agile Online Summit i Agile Turkey
Media partneri: Monokl, Ekapija, Poduzetnik.ba, Sarajevo Times i Kvaka

Karte za konferenciju možete pronaći na oficijelnom webite-u konferencije: conference.agile.ba/en/speakers

Cijena karata po osobi iznosi 149,00 KM.