Saradnju s bh. firmama žele Rumuni, Italijani, Rusi, Britanci i Šveđani

U okviru Evropske poduzetničke mreže, Agencija ZEDA i partneri EEN mreže FBiH svakog mjeseca objavljuju ponude stanih preduzeća za saradnju s bosanskohercegovačkim preduzećima.

Posljednja ponuda podrazumijeva poziv proizvođačima metalnih i plastičnih proizvoda, arhitektonskim studijima, dizajnerima enterijera i trgovcima, proizvođačima suhog voća i bilja za čajne infuzije te proizvođačima školskih uniformi, prenosi BiznisInfo.

Rumunski proizvođač metalnih i plastičnih proizvoda traži međunarodne poslovne partnere za sklapanje ugovora o proizvodnji.

Rumunska kompanija specijalizovana u proizvodnji širokog spektra metalnih i plastičnih proizvoda koji se koriste u industriji autodijelova, namještaja i električnih instalacija. Kompanija traži međunarodne poslovne partnere za sklapanje ugovora o proizvodnji.

Italijanska kompanija, proizvođač namještaja traži nove inostrane arhitektonske studije, dizajnere enterijera i trgovce zainteresovane za ugovor o proizvodnji i ugovor o distribuciji.

Italijanska kompanija je proizvođač namještaja za dnevnu i noćnu zonu, za kancelarije i stambenu upotrebu i nalazi se na sjeveroistoku Italije. Kompanija traži nekoliko arhitektonskih studija ili trgovaca za ugovor o proizvodnji i za ugovore o distribuciji.

Rumunski proizvođač metalne žičane mreže traži dobavljače sirovih materijala u okrivu ugovora o proizvodnji.

Rumunska kompanija specijalizovana je za proizvodnju metalnih žičanih proizvoda za građevinsku industriju. Kompanija traži poslovne partnere koji mogu dostaviti tražene sirovine. Saradnja će se temeljiti na ugovorima o proizvodnji.

Ruska kompanija specijalizovana za proizvodnju sladoleda, traži dobavljače mlijeka i vrhnja.

Ruska kompanija specijalizovana za proizvodnju sladoleda od mlijeka i vrhnja, traži trgovinske partnere – dobavljače i proizvođače mlijeka i vrhnja u inostranstvu za suradnju u okviru sporazuma o uslugama distribucije.

Švedska kompanija traži proizvođače za proizvodnju suhog voća i bilja za čajne infuzije

Švedska trgovčka kompanija prodaje zdrave prehrambene proizvode potrošačima. Kompanija želi sklopiti proizvodni ugovor s proizvođačima sušenog voća i biljnih infuzija, sličnih čaju.

Veletrgovac odjeće iz Velike Britanije u potrazi je za proizvođačima školskih uniformisanih odjevnih predmeta.

Kompanija iz Velike Britanije koja se bavi veleprodajom školskih uniformi i sportske odjeće traži proizvođače raznih školskih odjevnih predmeta za dječake i djevojčice. Nudi se ugovor o proizvodnji.

Ukoliko ste zainteresovani za neku od ponuda ili želite više informacija, kontakt osoba je Alma Bečirović, 032 445 -830, alma@zeda.ba/Agencija ZEDA