Infobip Shift, najveća developerska konferencija u ovom dijelu Europe, održat će se 19. i 20. rujna u zadarskom ŠC Višnjik. Rekordno izdanje Infobip Shifta obilježit će bogat program i produkcija, ali i nikada veći broj stranih posjetitelja, govornika i kompanija. Osim iz Hrvatske, te zemalja regije i srednje Europe, Infobip Shift posjetit će i developeri iz SAD-a, Skandinavije, ali čak i daleke Australije.

Infobip Shift 19 & 20 September 2022, Zadar – Croatia

Infobip Shift najavio je član uprave Infobipa za developersko iskustvo i osnivač konferencije Ivan Burazin”Infobip Shift je već godinama pozicioniran kao najveći i najrelevantniji tech događaj u Hrvatskoj i regiji, a ovogodišnje izdanje pokazuje nam kako smo napravili veliki iskorak na globalnoj sceni. Kupci ulaznica dolaze iz više od 20 zemalja, čak i udaljenih tržišta na kojima već postoji velika konkurencija developerskih događanja, a koji su nam do sada dolazili u manjem broju. Primjerice, prošle godine nismo imali posjetitelja iz Norveške, dok su oni ove godine najbrojniji strani posjetitelji,” objašnjava Burazin te ističe: “Nikada prije nismo ovoliko prije konferencije prodali ovoliko ulaznica. Očekujemo više od 4.000 posjetitelja uživo što, uz bogatiji program i dvostruko veću lokaciju, čini Infobip Shift najbrže rastućom developerskom konferencijom u Europi.”

Infobip Shift ove će godine zauzeti svih pet dvorana Višnjika, u kojima će se smjestiti šest pozornica na kojima će nastupiti više od 60 govornika. Globalni karakter ovogodišnjeg Infobip Shifta ne očituje se samo u broju stranih posjetitelja, već i u kompanijama čiji će predstavnici sudjelovati na konferenciji. Uz one najveće, kao što su Microsoft, Cisco i Google, svoje predstavnike na pozornicama Višnjika imat će brojne developerske kompanije čija rješenja oblikuju budućnost industrije.

Program Infobip Shifta obuhvatit će 15 kmVišnjika. Osim slušanja predavanja i upoznavanja s kompanijama u EXPO dvorani, posjetitelji će moći učiti od istaknutih stručnjaka na radionicama, izgraditi mrežu poznanstava u networking prostorima, ili se opustiti između predavanja u otvorenim Garden dijelovima. Za nezaboravno iskustvo svih posjetitelja pobrinut će se afterpartiji koji će se održati nakon oba dana konferencije.