Vodimo vas kroz jedinstveno iskustvo i ključne principe osobnog brendiranja, te njihovu primjenu u savremenom svijetu marketinga. Sigurno ste čuli za utjecajnog regionalnog stručnjaka iz oblasti marketinga – Dalibora Šumigu!

Osvojio je marketinšku scenu svojom strastvenošću, stručnošću i neobičnim pristupom. Kao Google Ambasador, TikTok marketinška senzacija i stručnjak za Bihevioralni marketing, Dalibor je spreman da s vama podijeli svoje dragocjeno znanje i iskustvo.

Nakon mnogobrojnih uspješnih predavanja na međunarodnoj i regionalnoj sceni, 22. maja, Dalibor Šumiga dolazi u Sarajevo, gdje će uz domaće marketinške stručnjake Minelu Vilićosnivačicu i CEO marketinške agencije MiVi Communications i Semira Musića , jednog od osnivača digitalne agencije Lilium govoriti o temi i značaju personalnog brendiranja.

Pridružite se događaju koji će vam otkriti moć osobnog brendiranja u današnjem digitalnom dobu.

Pitanje je – kako brendirate sebe? Kroz interaktivno predavanje prepuno inspirativnih priča i praktičnih savjeta, Dalibor će vam pomoći da otkrijete ključne strategije za izgradnju vaše osobne marke.

Ne propustite ovu priliku da čujete osobna iskustva marketinških stručnjaka i da dublje razumijete važnost brendiranja sebe u svijetu koji se neprestano mijenja. Vaš osobni brend je ključ vašeg uspjeha, a na kraju i vašeg biznisa. To je ono što ljudi pamte o vama kada napuste sobu.

Agenda:

Predavanje – Semir Musić – Co-Founder @ Lilium Digital

Predavanje – Minela Vilić – CEO @ MiVi Communications

Dalibora Šumiga – “Značaj personalnog brendinga – ‘Šta je Čola bez sakoa?’”

Q/A sesija sa Daliborom Šumigom (Sve što ste hjteli pitati Šumigu, a niste imali priliku)

Karte u prodaji preko sistema kupikartu.ba ili na biletarnicama BKC i Skenderija.