eComm asocijacija sa zadovoljstvom obavještava sve kompanije i pojedince iz Bosne i Hercegovine o produženju roka za prijavu na drugu online eComm akademiju. Ovo je vaša prilika da steknete dragocjeno znanje i unaprijedite svoje vještine u dinamičnoj industriji e- trgovine. Novi rok za prijave, otvoren zbog velikog broja upita u toku posljednjih nekoliko dana – traje do 29. oktobra u 12:00 (podne), stoga ne čekajte!

Osim toga, imamo odlične vijesti i za one koji su zainteresirani samo za određene aspekte e-trgovine – sada je mouće prijaviti se i na pojedinačne module po vašem izboru!

A evo i ključnih razloga zašto biste se trebali prijaviti:

1. Sveobuhvatnost programa, koji pokriva sve ključne teme u oblasti internet trgovine. Moduli o kojima je riječ su: Poslovanje i organizacija e-trgovine, Upravljanje operacijama, Digitalni marketing za web shop-ove, Prodaja i zadovoljstvo kupaca, Analiza web shop-a, Trendovi e-trgovine u Bosni i Hercegovini.

2. Niz praktičnih radionica kroz koje ćete direktno učiti kako preoblikovati svoje poslovanje na bolje: Zamjene i povrati, AI u operacijama, SEO i kako ga uvrstiti u vaš marketing plan, Kako oduševiti i zadržati kupca na web shop-u?, Analiza web shop-a iz tehničke perspektive, Korištenje umjetne inteligencije u marketingu, Kako se širiti regionalno, Uloga GS1 standarda u eTrgovini From zero to hero – with CloudCart

3. Učenje od predavača – eksperata u oblastima e-trgovine, a koji uključuju: Mak Alagić (Direct Media), Lejla Andrić (dm), Marjana Dimitrić (Sport Vision), Mevludin Muratović (Lilium Digital), Haris Husejnović (Robinize), Istok Pavlović (Masterbox), Edin Jamaković (Imtec), Anvar Alatović (Penny Plus), Elvis Pivić (Agilitas), Zlatan Velić (BIHAMK), Goran Dimitrijević (Shopska), Adna Kapić, Jasmin Marić (OLX), Nevena Kravec-Stevanović (GS1 Bosne i Hercegovine), Nikola Ivanov (CloudCart).

4. Najaktivniji polaznici imaju mogućnost 1:1 mentorskih sesija sa predavačima početkom 2024. godine. A po završetku programa, dobiti ćete i certifikat kao potvrdu o učešću na eComm akademiji!

Cijena Akademije iznosi 1.500 KM + PDV, a sve kompanije članice, ili one koje tek žele postati dobijaju popuste! I naravno sve naše partnerske organizacije, komore, te mediji dobijaju poseban popust od 20%.

A ako se odučite prijaviti na zaseban modul, cijena je 250 KM +PDV. Produženi rok daje vam dodatno vrijeme da osigurate svoje mjesto i započnete put ka usavršavanju svog znanja u oblasti e-trgovine.

Za sva pitanja možete nam pisati na mail: info@ecomm.ba, a prijave su na linku. Zato požurite jer program počinje već sljedeće sedmice!